Home

Hee,
jij daar!

Je hebt AddJesse gevonden!

Met ons motto “It adds” , helpen wij bedrijven hun online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen


Plan een (GRATIS) afspraak
Onze vaardigheden

Van social ad(d)vertising tot aan de ontwikkeling van een knallende WordPress website, wij hebben de vaardigheden om jouw bedrijf een online boost te geven. En als je op zoek bent naar een brainstorm partner, dan zijn wij ook je man. Laten we samenwerken en jouw online doelen werkelijkheid maken. 

Stuur ons gerust een bericht voor meer info!


Stuur ons een bericht

Een stap vooruit in ontwikkeling

Analyseren & plannen

Stap 1

In deze stap analyseren we de specifieke wensen en eisen van de klant, en stellen we een plan op voor de ontwikkeling van de website of social advertising campagne. Dit omvat het bepalen van de doelgroep, het bepalen van de functionaliteit en het opstellen van een contentstrategie.

Ontwikkelen & uitvoeren

stap 2

In deze stap wordt de website gebouwd in WordPress, of worden de social media campagnes opgezet en wordt er content geproduceerd. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de klant, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we aan al je wensen voldoen.

Optimaliseren & analyseren

stap 3

In deze stap analyseren we de prestaties van de website en social media campagnes en passen we deze waar nodig aan. Dit omvat het analyseren van het websiteverkeer en conversies, of het analyseren van de 
“social ad(d)vertising” en het optimaliseren van de campagnes om de doelstellingen te behalen.

Onze kernwaarden

Persoonlijke aandacht

Jouw succes is onze topprioriteit. We luisteren en werken samen voor een oplossing op maat.

Doelgericht & efficient

Jij kunt je volledig richten op wat je het liefste doet. Wij zorgen dat de doelstellingen van je bedrijf worden behaald met de hoogste kwaliteit en efficiëntie.

Data-driven

We gebruiken data-analyse om onze campagnes te fine-tunen en zo maximaal resultaat te behalen.

Communicatie

Regelmatig contact is belangrijk, we zijn bereikbaar wanneer je ons nodig hebt. Minimaal wekelijkse check-ins en maandelijkse updates over resultaten en actiepunten.

Wat onze klanten zeggen

“We absolutely love Rainbow Daycare! The entire staff is so friendly and helpful, and our kids love them too. We really trust them and would not put our kids anywhere else after our experience here.”

– Ben & Tami’s Mother
(Toddler care)

“Our little Johnny is 3 years old and is in the preschool program. We have been very impressed with the level of dedication from the staff and the high-quality activities planned for the kids. Highly recommended!”

– johnny’s Parents
(preschool)

“If you’re looking for a prekindergarten for your child, I would highly recommend Rainbow Daycare. The entire process has been so smooth, from the initial video tour to a successful school year!”

– Samantha’s Parents
(PreKindergarten)

Wij staan altijd open voor gratis advies

Ik kan niet wachten om jou en jouw bedrijf te leren kennen en te zien of er een match is. Neem contact met mij op voor een persoonlijk gesprek en ik beantwoord graag al jouw vragen.


Plan een afspraak

Contact

Op afstand
beschikbaar

+31 6 40 79 33 58

Socials

Mis geen enkele update!

Word lid van mijn e-maillijst en blijf altijd op de hoogte.

Add your form here