Wie ben ik?

Jouw partner in digitale groei

Welkom bij AddJesse.com! Ik ben Jesse, de drijvende kracht achter dit bedrijfsaccount. Met een passie voor groei en een datagedreven aanpak help ik bedrijven om te schitteren in de digitale wereld.

AddJesse.com is ontstaan uit mijn verlangen om bedrijven te ondersteunen bij het realiseren van hun volledige potentieel. Met expertise in webontwikkeling, social media strategie├źn en sales acceleration bied ik op maat gemaakte oplossingen die bedrijven helpen om te groeien en online succes te behalen.

Ik geloof in de kracht van data en analyse om de juiste strategie├źn te bepalen en meetbare resultaten te behalen. Samen met bedrijven werk ik aan inzicht in hun doelgroep, concurrentie en markttrends, zodat ze effectieve en doelgerichte beslissingen kunnen nemen.

Mijn doel is om bedrijven te laten “shinen” in de digitale wereld. Ik bied unieke en creatieve oplossingen die de bedrijfsdoelen overtreffen en een blijvende impact hebben.

Naast mijn professionele werkzaamheden geniet ik van mijn vrije tijd op mijn surfboard, snowboard of in de natuur. Een gebalanceerde levensstijl draagt bij aan persoonlijke groei en succes, en ik laat deze filosofie ook doorklinken in mijn werk.

Benieuwd naar waar ik de laatste tijd aan heb gewerkt?

Contact

Op afstand
beschikbaar

+31 6 40 79 33 58

Socials

Mis geen enkele update!

Word lid van mijn e-maillijst en blijf altijd op de hoogte.

Add your form here